madesilver.se

min webbsmedja – Madelene Karlsson Silversmed i Ystad/Svarte

Hej 2016! och lite nytt!

Nytt år och jag hoppas att ni alla har fått en bra start på det nya året!

Vi har öppet i butiken som innan, onsdag 10-16, torsdag&fredag 10-16 samt lördag 10-13. Tegnergatan 1 i Ystad.

Om du vill träffa mej där så kontakta mej innan, jag är inte alltid på plats samt kan jag vara upptagen med kurser.

Nytt för i år är att jag inte lägger ut några datum för korta dagkurser, ”prova på silver” kurserna. Är du och några av dina vänner, grannen, syrran, pappa osv intresserade av att komma på kurs så kontakta mej, helst via mail så kommer vi överens om ett datum.

En mycket uppskattad gåva är att överraska någon när och kär med en kort kurs, ni får en kul dag tillsammans och lär er det mest grundläggande i silversmidet, och kan stolt gå hem med ett smycke som ni själva gjort! 4 timmar i smedjan med fika, välkomna med frågor och bokningar till madelene@madesilver.se

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 madesilver.se

Tema av Anders Norén