madesilver.se

min webbsmedja – Madelene Karlsson Silversmed i Ystad/Svarte

Kursdatum sommar/höst 2015

Följande datum är det Prova på dagar i Silversmide på den nya adressen, Tegnergatan 1 i Ystad;

Kursdatum:  27 juni, 30  juli, 29 augusti, 12 september och som vanligt går det  bra att kolla med mej om dessa datum ej fungerar för er så hittar vi datum som passar! Är ni minst 3 st får ni en ”eget” kurs!

Notera att kursen inte blir av om det är färre än 3 deltagare.

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

1 Kommentar

  1. Margaret Göransson 3 mars, 2015

    Jag har länge känt att det skulle vara roligt att prova på silversmide, är pensionär sen en tid tillbaka och inflyttad till Österlen sen 2 år tillbaka. Jag tycker om det jag ser på din sida av dina alster, kanske det är något för mig. Det skulle passa mig att prova på i april kanske den11 april. Hälsningar Margaret

Lämna en kommentar

© 2018 madesilver.se

Tema av Anders Norén