madesilver.se

min webbsmedja – Madelene Karlsson Silversmed i Ystad/Svarte

Prova på Silversmide, skapa ditt eget smycke

Söker ni tips på födelsedagspresent, aktivtet till en möhippa eller för ert kompisgäng, då kanske Silversmide passar er bra.

Ni bestämmer i förväg eller på plats vad ni vill skapa. Enklare ring, hals- eller armsmycke går alldeles utmärkt göra under ett antal timmar. Hinner ni inte klart hjälper jag till och färdigställer det.

Vi håller till på Bjäresjö skola i underbart kreativ miljö som ligger strax utanför Ystad.

Hör av er till mig på madelene@madesilver.se eller 0705577827 för att boka datum.

Ni kan också anmäla er till någon av mina kurser som jag arrangerar tillsammans med byta-yta.se Här hittar ni aktuellt kurser.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

1 Kommentar

  1. annika anjou 18 november, 2015

    Hej. Jag flyttar till Ystad nu i december från Malmö, där jag gått några kurser i silversmide. Är nu intresserad av att fortsätta med smidet och letar kurser efter julhelgerna. kommer du att anordna några?
    undrar mvh
    annika.anjou@gmail.com

Lämna en kommentar

© 2018 madesilver.se

Tema av Anders Norén